Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA HELSINGIN KESKUSTASSA

Kun etsit ammattitaitoista parturi-kampaamoa tai kauneushoitolaa Helsingistä, on vastaus Villi Vanilja.

Villi Vanilja on jo kolmetoistavuotias parturi-kampaamo ja kauneushoitola Helsingin keskustassa, Kasarmitorin vieressä. Kokeneet hius- ja kauneusammattilaisemme taitavat kaikki hiusalan palvelut, halusit sitten hiustenpidennystä, lyhennystä, rastoitusta, suoraa tukkaa tai kuinka villiä tai vaniljaa väriä ikinä keksitkään! Kärsineet kutrisi hoidamme kuntoon Redkenillä, Olaplexilla ja Less Is Morella. Teemme myös nyt uudelleen muodissa olevia permanentteja (rakennekäsittelyjä) jo yli 20:n vuoden kokemuksella!

Meikkipisteessämme luomme lookin niin arkeen kuin juhlaan ja myymme pienellä valikoimalla MAKE UP FOR EVER Professional -meikkejä asiakkaillemme.

Kauneushoitola Helsinki - upeita hoitoja ja hemmotteluhetkiä

Villi Vaniljan kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perinteiset käsi- ja jalkahoidot kuin monipuoliset kasvohoidot. Tule kokeilemaan rentouttavia, tehokkaita ja turvallisia, patentoituja Exuviance-happokuorintahoitoja, jotka sopivat loistavasti myös esim. aknesta, ruusufinnistä tai atopiasta kärsiville ihoille!

Kauneushoitola tarjoaa vaativillekin ihoille näkyviä tuloksia tehokkailla medikaalisen tason HydraFacial-kasvohoidoilla ja Dermapen-mikroneulauksella. Hellävaraiset karvanpoistot koko vartalolle teemme Alexandria-sokerilla. Villi Vaniljasta löydät myös kattavan valikoiman ihon kotihoitotuotteita jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu kasvohoitoihimme

Työllämme on laatutakuu 

Kaikki työt teemme asiantuntemuksella ja laatutakuulla rennossa ilmapiirissä. Tästä käynee todisteeksi asiakkaidemme antamien arvioiden perusteella toistuvasti saatu Phorest Client Experience Award!

Tule rentoutumaan tai virkistymään vaikka kesken työpäivän; tarjoamme asiakkaidemme käyttöön langattoman nettiyhteyden! Free WI-FI and great coffee!

Hoitolamme on auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina. Löydät meidät osoitteesta Pohjoinen Makasiinikatu 6, Helsinki. Katso kartasta sijaintimme!

Tervetuloa!

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Kauneushoitola on auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.

exuviance.fi

Uutiset

 • 04.05.2021 - Villi Vanilja
  TIESITKÖ, ETTÄ TEEMME MYÖS PIKKULETTEJÄ?

  Tiesitkö, että meillä Villi Vaniljassa tehdään myös pikkulettejä kuidulla? Tämän kivan kesätukan tekeminen vaatii usein kokonaisen työpäivän, ja lettejä voi sitten pitää 3-4kk kerrallaan.

  Lue lisää
 • 03.05.2021 - Villi Vanilja
  Hydrafacial -kasvohoitojen päivitetyt versiot

  Hydrafacial -kasvohoitojen päivitetyt versiot sisältävät lymfaterapiaa, sekä ihoa rauhoittavaa ja kiinteyttävää LED-valohoitoa,
  joka on on noussut muutamassa vuodessa maailmalla käytetyksi ihonhoitomuodoksi.

  HydraFacial on yksi markkinoiden edistyneimpiä ihonhoitoteknologioita, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti ihonhoitomaailmaa mullistaneella laitteella. Palkittu HydraFacial-laite on kotoisin USA:sta, jossa monet julkisuuden henkilöt vannovat tämän tehokkaan, medikaalisen tason hoitomuodon nimiin. Tämä mahtava hoito sopii kaikille, jotka tarvitsevat mekaanista puhdistusta, mutta inhoavat komedo- eli mustapääraudalla tehtävää ihohuokosten tyhjennystä.

  Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vanilja Tuotannot Oy LTD
Kaisaniemenkatu 4
00100 HELSINKI

Y-tunnus: 2312858-4
Puh: 09-31587250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vanilja Tuotannot Oy LTD:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.