Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA HELSINGIN KESKUSTASSA

Kun etsit ammattitaitoista parturi-kampaamoa tai kauneushoitolaa Helsingistä, on vastaus Villi Vanilja.

Villi Vanilja on jo kymmenen vuoden ikään ehtinyt parturi-kampaamo ja kauneushoitola Helsingin keskustassa, Kasarmitorin vieressä. Kokeneet hius- ja kauneusammattilaisemme taitavat kaikki hiusalan palvelut, halusit sitten hiustenpidennystä, lyhennystä, rastoitusta, suoraa tukkaa tai kuinka villiä tai vaniljaa väriä ikinä keksitkään! Kärsineet kutrisi hoidamme kuntoon Redkenillä, Olaplexilla ja Less Is Morella. Teemme myös nyt uudelleen muodissa olevia permanentteja (rakennekäsittelyjä) jo yli 20:n vuoden kokemuksella!

Meikkipisteessämme luomme lookin niin arkeen kuin juhlaan MAKE UP FOR EVER Professional -meikeillä. Meillä on myynnissä myös valikoima MAKE UP FOR EVER Professional -meikkejä asiakkaillemme.

Kauneushoitola Helsinki - upeita hoitoja ja hemmotteluhetkiä

Villi Vaniljan kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perinteiset käsi- ja jalkahoidot kuin monipuoliset kasvohoidot. Tule kokeilemaan rentouttavia, tehokkaita ja turvallisia, patentoituja Exuviance-happokuorintahoitoja, jotka sopivat loistavasti myös esim. aknesta, ruusufinnistä tai atopiasta kärsiville ihoille!

Kauneushoitola tarjoaa vaativillekin ihoille näkyviä tuloksia tehokkailla medikaalisen tason HydraFacial-kasvohoidoilla ja Dermapen-mikroneulauksella. Hellävaraiset karvanpoistot koko vartalolle teemme Alexandria-sokerilla. Villi Vaniljasta löydät myös kattavan valikoiman ihon kotihoitotuotteita jokaiseen tarpeeseen.

Tutustu kasvohoitoihimme

Työllämme on laatutakuu 

Kaikki työt teemme asiantuntemuksella ja laatutakuulla rennossa ilmapiirissä. Tästä käynee todisteeksi asiakkaidemme antamien arvioiden perusteella toistuvasti saatu Phorest Client Experience Award!

Tule viihtymään kauneushoitolaan vaikka kesken työpäivän; tarjoamme asiakkaidemme käyttöön langattoman nettiyhteyden! Free WI-FI and great coffee!

Kauneushoitola on auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina. Löydät meidät osoitteesta Pohjoinen Makasiinikatu 6, Helsinki. Katso kartasta sijaintimme!

Tervetuloa!

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.

exuviance.fi

Uutiset

 • 14.07.2017
  Karvat pois kesäksi sokeroinnilla!

  - Vartalosokeroinnilla on pitkät perinteet, ja historia alkaa muinaisesta Egyptistä. Se on pitkään ollut vahausta suositumpi karvanpoistomenetelmä Suomessa.

  - Sokeroinnissa poistetaan ihokarvoja karvatuppea myöten ja säännöllisen sokeroinnin lopputuloksena karvankasvu heikkenee karvatupen surkastuessa. Jo muutaman kerran jälkeen karva kasvaa takaisin hennompana ja vähemmän karheana.

  - Sokerointi on hellävarainen ja ihoystävällinen tapa poistaa karvaa, ja sitä voidaan tehdä kaikille vartalon ja kasvojen alueille.

  - Menetelmä on hygieeninen, sillä samaa sokeritahnaa ei koskaan käytetä uudelleen, joten sokeroidessa ei synny riskiä bakteerien leviämisestä asiakkaalta toiselle. Sokeri otetaan aina purkista hansikoidulla kädellä.

  - Sokerimassa sisältää glukoosia, vettä, arabipuun kumia ja sitruunamehua eli se on 100% luonnontuote. Se on vesiliukoista eikä tahraa. Tapauksia, jolloin sokerista olisi tullut allerginen reaktio tai ihoärsytystä on hyvin vähän.

  - Sokeroinnilla voidaan poistaa vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella; noin pari milliä on riittävä pituus, joten kiusalliselta karvankasvatusvaiheelta säästytään.

  - Sokeroinnissa sokeritahna levitetään vastakarvaan, ja repäisysuunta on karvan kasvusuunnan mukainen. Näin sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät. Näin vältytään paremmin myös karvojen sisäänkasvamiselta ja karvatupentulehduksilta. Kotihoidon kannalta on kuitenkin tärkeää huolehtia riittävästä ihon kosteutuksesta ja viikottaisesta kuorinnasta.

  - Sokeri levitetään iholle sormilla massan ollessa ihonlämpöistä, jolloin ei ole vaaraa polttaa ihoa

  - Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin eikä näin vaurioita ihoa

  - Sokeroinnin jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä pitäisi välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkejä myös 12 tuntia. Sokeroinnin jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin vuorokauden ajan. Ihoa ei tulisi kuoria heti ennen tai jälkeen sokeroinnin.

  Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vanilja Tuotannot Oy LTD
Kaisaniemenkatu 4
00100 HELSINKI

Y-tunnus: 2312858-4
Puh: 09-31587250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vanilja Tuotannot Oy LTD:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.