Dermapen-mikroneulaus miehen näkökulmasta

Tutkimme ja testasimme pitkin kevättä eri mikroneulausvaihtoehtoja ja päädyimme lopulta Dermapeniin sen erinomaisten ominaisuuksien ja tulosten takia. Nyt pystymmekin ylpeinä tarjoamaan Dermapen-mikroneulausta asiakkaillemme!

Dermapen-mikroneulaus on turvallinen ja tehokas tapa hoitaa useita kohteita, kuten ikääntyvää ihoa, ryppyjä ja juonteita, laajentuneita ihohuokosia, arpia ja ennenaikaista hiustenlähtöä. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla kun se luo ihoon ohuita kanavia, jotka voivat kuljettaa jopa 80 prosenttia enemmän tärkeitä ravintoaineita syvälle ihoon. Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Nopea ja tehokas vaihtoehto kiireiselle miehelle

Tämä blogipostaus on ensimmäinen Dermapen-mikroneulaussarjaamme. Aloitamme jakamalla kokemuksiamme miehen näkökulmasta. Haastattelimme 41-vuotiasta Juliusta, jolle tehtiin kolmen neulauksen sarjahoito kasvojen ja päänahan alueelle. Hoidot toteutettiin 6 viikon välein.

Miltä mikroneulaus tuntui?

Valtaosaltaan vähän nipisteli. Tuntemukset vaihtelivat kuitenkin paljon eri ihoalueiden mukaan. Nenässä kutitti, otsassa sattui enemmän, vaikkakin kipu meni nopeasti ohi, ja päänahkassa tuntui kuin rapsutettaisiin.

Välittömästi hoidon jälkeen koko käsitelty alue punoitti, koska pintaverenkierto kiihtyi paljon. Punoitus laski päivän aikana, mutta otsa punotti pari päivää. Iho tuntui ärsytyksen hellitettyä todella kosteutetulta, ihan kuin olisi laittanut juuri kosteusvoidetta.

Minkälaisia tuloksia huomasit?

Iho tuntui pehmeältä ja hyvältä. Koska minulla on todella kuiva iho normaalisti, ero oli valtava. Kosteutus jatkui useita viikkoja, jonka jälkeen tulokset alkoivat häviämään. Tilanne ei kuitenkaan palautunut ennalleen eli neulauksesta oli selkeästi pidempiaikaista hyötyä. Kasvojen hiusjuonteet tasoittuivat selkeästi, iho muuttui kimmoisammaksi ja turvotus laski naamasta. Hiuspohjassa ei vielä havaittu muutosta näin lyhyellä seurantajaksolla, mutta pidemmällä välillä neulauksen pitäisi stimuloida hiustenkasvua.

Minkälainen olo mikroneulauskokemuksesta jäi?

Hoitokokemus oli tehokas ja siitä jäi varma ja luottavainen olo. Kyseessä ei ole mikään hemmotteluhoito vaan hoito tuntui pikemminkin lääketieteelliseltä operaatiolta. Hygienia oli otettu hyvin huomioon. Hoitoaika oli nopea (30 min), josta suurin osa meni hoitajan valmisteluihin ja vain joitakin minuutteja itse ihon käsittelyyn. Jäähdyttävä naamio tuntui miellyttävältä.

Sopiiko mikroneulaus mielestäsi miehille?

Mielestäni mikroneulaus sopii hyvin miehille, koska se ei ole mitään kauneuspehmoilua vaan kyseessä on nopea ja tehokas hoitomuoto. Kuvainnollisesti vertaisin hoitoa ennemmin urheiluhierontaan kuin kuumakivihierontaan. Se tuntuu konkreettiselta ja siinä on konkreettiset tulokset. Mikroneulaus sopii äijille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa ihonhoitoon, mutta haluavat kuitenkin pitää huolta ihostaan. Koska hoito onnistuu kiireessä, se on hyvä vaihtoehto kiireiselle miehelle.

Aiotko jatkaa hoitoja ja suosittelisitko Dermapen-mikroneulausta muille?

Aion jatkaa hoitoja. Suosittelen mikroneulausta sekä miehille että naisille. Etenkin jos on iho-ongelmia, voisi mikroneulausta ajatella kosteutustehohoitona. Olen itse miettinyt esimerkiksi käsien hoitamista, koska ihoni on todella kuiva. Neulausta voi käyttää mihin paikkaan vaan, myös vartalolle, ja se on erityisen hyvä ihmisille, joilla on jokin ongelma-alue.

Haluatko sinäkin kokeilla turvallista Dermapen-mikroneulausta? Varaa aikasi jo tänään!

Kuva ennen neulausta.

Kuva yhden neulauskerran jälkeen, josta jo näkee ihon värin paranemisen ja silmänympärysjuonteiden pehmentymisen.

Kuva kahden neulauskerran jälkeen - hyvältä näyttää!