H'ydraFacial -hoito sopii erinomaisesti myös miehille

Hydrafacial -kasvohoitojen päivitetyt versiot

Hydrafacial -kasvohoitojen päivitetyt versiot sisältävät lymfaterapiaa, sekä ihoa rauhoittavaa ja kiinteyttävää LED-valohoitoa,
joka on on noussut muutamassa vuodessa maailmalla käytetyksi ihonhoitomuodoksi.

HydraFacial on yksi markkinoiden edistyneimpiä ihonhoitoteknologioita, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti ihonhoitomaailmaa mullistaneella laitteella. Palkittu HydraFacial-laite on kotoisin USA:sta, jossa monet julkisuuden henkilöt vannovat tämän tehokkaan, medikaalisen tason hoitomuodon nimiin. Tämä mahtava hoito sopii kaikille, jotka tarvitsevat mekaanista puhdistusta, mutta inhoavat komedo- eli mustapääraudalla tehtävää ihohuokosten tyhjennystä.

Kauneushoitolassamme Helsingissä tämä tehokas, laitteella tehtävä hoito kestää n. 30 minuuttia, toki aikaa varataan jonkin verran enemmän alkukonsultaatiota ja jälkihoito-ohjeita varten. Jatkossa, hoidon ja ihosi ollessa jo tuttu kosmetologillemme, hoitoon ehtii tulla vaikka lounastunnilla :)
HydraFacial-hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hetken aikaa, mutta punoitus laskee yleensä nopeasti paljastaen altaan kauniin, puhtaana ja kosteutettuna hehkuvan ihon. Parhaat tulokset kasvohoidoissa saa aina sarjahoidoilla, mutta yksittäinenkin hoito voi toimia vallan mainiosti esim. muutama päivä ennen tärkeitä juhlia tehtynä, kun haluat ihosi olevan maksimaalisen raikas ja hyvännäköinen.
Muistathan, että HydraFacial-hoitoja voi tehdä myös vartalolle, se on mitä tehokkain ja miellyttävin tapa tehdä esimerkiksi selän ihonpuhdistus!

HYDRAFACIAL-IHONHOITOLAITTEELLA TEHTÄVÄT UUDISTUNEET HOIDOT


HYDRAFACIAL SIGNATURE  Varaa tästä

Tämä klassikko- kasvohoito syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset ja kosteuttaa ihon hyödyntäen huippuseerumeita, jotka sisältävät antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa. Hoidon aikana tehdään happokuorinta, mikä erottaa tämän aiemmasta HydraFacial -perushoitoprotokollasta.


HYDRAFACIAL CLARIFYING Varaa tästä

on ihoa kirkastava, epäpuhtauksia vastaan taisteleva ja sopii rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää voimakkaan ihohuokosten tyhjennyksen ja ihoa uudistavan happokuorinnan. Hoito viimeistellään tulehduksia rauhoittavalla LED -valoterapialla.


HYDRAFACIAL AGE REFINEMENT Varaa tästä

Aikuisemman ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen tehoampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään happokuorinta. Hoito viimeistellään kiinteyttävällä LED -valoterapialla.


HYDRAFACIAL RADIANCE  Varaa tästä

on nimensä mukaisesti ihoa kirkastava ja hyperpigmentaatiota, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolta vaatetuksella ja/tai korkean suojakertoimen omaavalla voiteella, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoito viimeistellään LED -valoterapialla.


HYDRAFACIAL PLATINUM Varaa tästä

on kaikkein täydellisin HydraFacial -kasvohoito! Hoito aloitetaan kuona-aineiden poistolla lymfaterapian avulla. Iho syväkuoritaan happokuorinnan avulla, ihohuokoset tyhjennetään ja iho kosteutetaan. Iholle käytetään hoidon aikana sille sopiva tehoampulli. Hoito viimeistellään LED-valoterapialla.


JOS OLET EPÄVARMA, MIKÄ HOITO VALITA, SE EI HAITTAA. Varaamme kaikkiin HydraFacial -hoitoihin riittävästi aikaa, jotta saamme kartoitettua ihollesi parhaiten sopivan hoidon, ja voit kosmetologisi kanssa sopia tehtävästä hoidosta :)

 


HYDRAFACIAL PERK


HydraFacial Perk täydentää HydraFacial-hoitoa hoitamalla huulten tai silmänympärysten ihoa. Saat mukaasi loput hoidossa käytettävästä tehoampullista kätevällä roll-on päällä varustettuna, jotta voit jatkaa hoitavien aineiden käyttämistä kotona tehostaaksesi hoidon lopputulosta. Perk -hoidot voidaan tehdä minkä tahansa HydraFacial -hoidon yhteydessä lisäpalveluna, jolloin se on hieman edullisempi, tai omana hoitonaan


HydraFacial Perk Lip Varaa tästä


Hoitaa huulten erityisen ohutta ihoa joka vahingoittuu ja kuivuu helposti. Hoidossa käytetään tehoseerumia, joka sisältää ainesosia kuten piparminttuöljyä ja pioniuutetta, jotka ravitsevat huulia saaden ne tuntumaan raikkailta, kosteutetuilta ja täyteläisiltä.


HydraFacial Perk Eye Varaa tästä


Ikääntymisen ensimmäiset merkit näkyvät herkällä silmänympärysiholla. Silmänympärysiho on ohutta ja siihen tulee helposti juonteita ja ryppyjä. Myös stressi, unenpuute ja huono ruokavalio näkyvät usein silmänympärysiholla. HydraFacial Perk Eye -hoidon ainesosat, kuten hevoskastanjansiemenuute ja arnikkiuute kirkastavat ja virkistävät silmänympärysihoa saaden herkän ihon tuntumaan sileältä, kiinteältä ja kosteutetulta.