Villi Vaniljan blogi

TIESITKÖ, ETTÄ TEEMME MYÖS PIKKULETTEJÄ?

Tiesitkö, että meillä Villi Vaniljassa tehdään myös pikkulettejä kuidulla? Tämän kivan kesätukan tekeminen vaatii usein kokonaisen työpäivän, ja lettejä voi sitten pitää 3-4kk kerrallaan. Lettien hoito on simppeliä: pese päänahka miedolla shampoolla tarvittaessa, ja huolehdi, että letit eivät pääse kasvaessaan takkuuntumaan tyvestä yhteen.
Viimeistään 4kk:n kuluttua letit on aika purkaa pois. Sen voi tehdä itsekin: leikkaa letti poikki siitä, mihin oman hiuksen latva päättyy, ja pura letti vaikka nro 2:n sukkapuikolla tai piikkikamman piikillä. Varaa tähän askarteluun myös reilusti aikaa! Lettien purun jälkeen omat hiukset näyttävät krepatuilta, kunnes ne pestään. Tätä ennen tyvet kannattaa kuitenkin selvittää huolella. Lettejä purkaessa kampaan ja harjaan jää hurja määrä omia hiuksia. Tätä ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä jokaiselta ihmiseltä irtoaa päivittäin keskimäärin 50-100 hiusta, joiden tilalle sitten kasvaa uusi. Kun lettejä on pidetty 3-4kk, voi siitä laskea, montako tuhatta irtohiusta pitääkin kuitujen mukana irrota, eikä omien hiusten määrä oikeasti ole vähäisempi, kuin ennen. Hetken aikaa saattaa siltä kuitenkin tuntua, sillä päänahka on tottunut kuitujen painoon ja omat kädet lettitukan paksuuteen :)

Jos haluat varata aikaa pikkuleteille, niin haluamme useimmiten nähdä sinut liikkeessä konsultaatiokäynnillä ennen ajan varaamista. Tällöin voimme parhaiten suunnitella sinulle sopivimman letityksen värin ja pituuden, ja antaa arvion työhön kuluvasta ajasta ja sen hinnasta. Varaudu myös varausmaksuun näin isotöisen palvelun ollessa kyseessä.

Pinni-lehti teki jutun uudesta liikkeestämme

11.1.2019

Lue Pinni-lehdessä julkaistu juttu tästä: http://www.pinni.fi/miljoo/arvotalossa-ajan-jaljet-saa-nakya/ Lue lisää »

Karvat pois kesäksi sokeroinnilla!

14.7.2017

- Vartalosokeroinnilla on pitkät perinteet, ja historia alkaa muinaisesta Egyptistä. Se on pitkään ollut vahausta suositumpi karvanpoistomenetelmä Suomessa. - Sokeroinnissa poistetaan ihokarvoja karvatuppea myöten ja säännöllisen... Lue lisää »

Yumi™Lashes kestotaivutus ripsille

31.5.2017

haluatko korostaa silmiäsi kaarevien ripsien avulla, jotka näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta mutta et halua liimattavia irtoripsiä tai ehdi aamukiireessä käyttää ripsientaivutinta? Ratkaisu on uuden sukupolven... Lue lisää »

HydraFacial -tietopaketti

8.5.2017

Olet ehkä jo kokeillut HydraFacial -kasvohoitoa ja jäänyt siihen koukkuun? Tässä kuitenkin vielä tietoisku ja kertausta hoidon erinomaisuudesta! HydraFacial on USA:ssa kehitetty ja patentoitu laitehoito, joka tekee kivuttoman... Lue lisää »

Dermapen mikroneulaus - tehokkain kasvohoitomme

13.4.2017
Villi Vanilja

Mikroneulauksen tavoitteet - laajentuneiden ihohuokosten supistaminen - juonteiden ja arpien häivyttäminen - ihon kirkastaminen ja kosteuttaminen - pigmenttimuutoksien vaalentaminen - punoituksen vähentäminen (couperosa) ... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA​
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.