Elumen kampaamo Helsinki

Elumen Kampaamo HelsinkiElumen on Goldwellin vuonna 2001 markkinoille tuoma patentoitu hiusväri vain kampaamoalan ammattilaisten käyttöön. Elumen kuuluu suoravärien perheeseen, mutta kykenee tunkeutumaan hiuksen ytimeen saakka poiketen näin perinteisistä suoraväreistä. Tämän uniikin ominaisuutensa ansiosta Elumenin kestävyys on poikkeuksellisen hyvä muihin suoraväreihin nähden.

Elumen pysyy muista suoraväreistä poiketen hyvin myös käsittelemättömässä hiuksessa, joten sillä värjääminen mahdollistaa vivahteikkaat lopputulokset luonnolliseenkin hiukseen. Elumenia käytetään kampaamossamme todella runsaasti ja kokemusta sen käytöstä on sen lanseerauksesta asti.

Elumen ei vaalenna hiuksia, mutta esivaalennettuun hiukseen syntyvät kirkkaimmatkin vivahteet, joista väri onkin hyvin tunnettu. Kampaamossamme tehdään kuitenkin runsaasti myös luonnollisempia värjäyksiä Elumenilla, sillä sen hiuksiin tuoma kiilto ja tuntuma ovat ainutlaatuiset. Elumen on myös perinteisiä hiusvärejä turvallisempi vaihtoehto, sillä perinteisille hiusväreille ja PPDyhdisteille allergisoituneet pystyvät useimmiten värjäyttämään hiuksensa Elumenilla.

Elumen kampaamo Helsinki - Villi Vanilja

Siirry ajanvaraukseen

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA​
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.