HydraFacial -tietopaketti

Olet ehkä jo kokeillut HydraFacial -kasvohoitoa ja jäänyt siihen koukkuun? Tässä kuitenkin vielä tietoisku ja kertausta hoidon erinomaisuudesta!

HydraFacial on USA:ssa kehitetty ja patentoitu laitehoito, joka tekee kivuttoman ihonpuhdistuksen hoitopään pyörreteknologian, alipaineen ja ihotalia pehmittävän hoitonesteen avulla. Tämä on loistokeksintö kaikille, jotka tarvitsevat mekaanista puhdistusta, mutta inhoavat komedo- eli mustapääraudalla tehtävää ihohuokosten tyhjennystä.

Kyseessä on kuitenkin paljon muuta kuin pelkkä ihonpuhdistus. Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vie karheuden tunteen mikä usein liittyy pintakuivuuteen sekä auttaa korjaamaan auringon ja ikääntymisen aiheuttamia ihomuutoksia. Hoitovaihtoehtoja on useita:

Hydration on perushoito, joka sopii jos puhdistettavaa ei ole reilusti. Antaa pitkään kestävän puhtauden ja kosteuden tunteen sekä hehkun iholle. Aluksi iho puhdistetaan käsin puhdistusgeelillä, jota seuraa HydraFacial -laitteella tehtävä syväpuhdistus. Käytettävä neste on nimeltään Activ-4 ja sisältämänsä maitohapon avulla se myös kevyesti kuorii ihoa. Seuraavaksi tehdään ihohuokosten tyhjennys Beta-HD nesteellä, jonka salisyylihappo pehmittää ihotalia ja hoitopään vesipyörre yhdistettynä alipaineeseen imee epäpuhtaudet laitteen jätesäiliöön. Tämän jälkeen iholle syötetään Antiox+ nesteen tehoaineita (hyaluronihappoa ja antioksidantteja), jotka pienen molekyylikokonsa avulla imeytyvät syvälle ihoon kosteuttaen pitkäaikaisesti. Lopuksi iholle levitetään ihotyypin mukainen seerumi ja Pur Moist™ voide.

Deep Clean on paras vaihtoehto epäpuhtauksia vastaan sekä tukkoiselle, samean väriselle iholle. Hoidossa on samat vaiheet kuin yllämainitussa Hydration -hoidossa, mutta lisäksi Activ-4 -vaihetta seuraa laitteella tehtävä happokuorinta. Glykoli- ja salisyylihapot tekevät iholle kemiallisen kuorinnan ja vaikuttavat talirauhaseen talintuotantoa hillitsevästi. Hapot eivät ärsytä ihoa, mutta liuottavat tehokkaasti epäpuhtauksia, joten seuraavaksi tehtävästä ihohuokosten tyhjennyksestä saadaan maksimaalisesti puhdistava. Hapot vaikuttavat myös pigmenttimuutoksia vaalentavasti ja stimuloivat kollageenintuotantoa, mikä vaikuttaa juonteita mataloittavasti. Ihon väri kirkastuu ja tukkeumia ja tulehduksia syntyy vähemmän. Happoampulleja on kolme eri vahvuutta, joten hoito soveltuu myös epäpuhtauksista kärsivälle herkälle iholle.

Special -hoidossa käytetään hiovaa hiekkapaperikärkeä, joten hoito soveltuu erityisesti aknearville ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoidon kulku on muutoin sama kuin Deep Cleanissa.

Anti-age -hoidossa juonteet käsitellään DermaBuilder -peptidiampullilla, joka lisää ihon kiinteyttä kiihdyttämällä kollageenintuotantoa ja vahvistamalla elastiinisäikeitä. Se myös lyhytaikaisesti toimii botuliinin tavoin lamauttaen kevyesti kasvolihasten toimintaa. Hoidon kulku on sama kuin Deep Cleanissa, mutta ennen Antiox+ -vaihetta iholle syötetään DermaBuilder -ampulli.

Britenol on hoito pigmenttimuutoksia ja epätasaista ihonväriä vastaan. Hoito sisältää samat vaiheet kuin Deep Clean, mutta ennen Antiox+ vaihetta iholle syötetään Britenol -ampulli, jonka sisältämän alfa-arbutiinin ja C-vitamiinin avulla vaalentaa tummia pigmenttiläiskiä.

HydraFacial sopii kaikille ihotyypeille, sillä imutehoja ja käytettävien hoitonesteiden voimakkuutta on helppo räätälöidä ihon herkkyyden mukaan. Hoito voidaan tehdä myös kaulalle ja dekolteelle sekä selälle, säärille ja käsivarsillekin.

Koska kyseessä on tehokkuudessaan medikaalitason hoitolaite, on muutamia tilanteita, jolloin hoitoa ei suositella tehtäväksi:

- jos olet viimeisen vuoden aikana syönyt aknea vastaan isotretinoiinikuurin (esim. Roaccutan)

- jos sinulla on immuunijärjestelmän sairaus

- jos sinulle on tehty pistoshoitoja lähiaikoina (varoaika 2 viikkoa)

- jos sinulla on käynnissä syöpähoidot

- jos sinulla on taipumusta herpekseen (suosittelemme käyttämään estolääkitystä 2 pv ennen ja jälkeen hoidon)

- jos sinulle on tehty mikroneulaus, kemiallinen kuorinta tai laserkäsittely (varoaika 2 viikkoa ennen ja jälkeen hoidon)

- jos olet raskaana

- imetyksen aikana ei suositella happoampullien käyttöä kaiken varalta

Välittömästi näkyvät hoitotulokset perustuvat mekaaniseen teknologiaan eli erikoismuotoiltuihin hoitokärkiin jotka kuorivat, puhdistavat ja syöttävät ihoon tehoaineita, sekä kemikaaliseen teknologiaan eli hoitonesteisiin ja ampulleihin, joiden tarkoituksena on puhdistaa, kuoria, pehmittää, kosteuttaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä taistella ikääntymismuutoksia vastaan. Hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä, joten tartuntavaaraa ei ole.

Hoito on nopea noin puolen tunnin ”lounastaukohoito”, jossa on hyvä käydä kerran kuussa terveen ihon ylläpitämiseksi. Iho saattaa lievästi punoittaa lyhyen ajan hoidon jälkeen.

Hoidon jälkeen kannattaa noudattaa seuraavia kotihoito-ohjeita:

- hoitopäivänä tulee ehdottomasti välttää hikoilua ja saunomista

- on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa spf 30, vähintään kahden viikon ajan

- aurinkoa ja valohoitoja tulee välttää vähintään kahden viikon ajan

- kaksi viikkoa ennen ja jälkeen hoidon tulee välttää voimakkaita happo-, A-vitamiini- ja neulaushoitoja sekä depilaatioita

Hoidon jälkeen olisi suositeltavaa käyttää HydraFacial Daily -tuotteita. Tuotteet ylläpitävät hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotevalikoimaan kuuluu:

- Pur Moist™ Oil Free: hyaluronihappoa sisältävä kosteusvoide, sopii kaikille

- Antiox+™: runsaasti hyaluronihappoa ja antioksidantteja sisältävä seerumi, sopii kaikille

- Beta-HD™: salisyylihappoa sisältävä kevyesti kuoriva seerumi erityisesti rasvaiselle ja tukkoiselle iholle

- DermaBuilder™: anti-age seerumi, joka sisältää peptidejä

- Britenol Intensive Spot Corrector: täsmätuote ihon värihäiriöiden hoitoon

- Activ™ Foaming Cleanser: puhdistusgeeli, sopii kaikille

Hoidon jälkeen saattaa epäpuhtauksien määrä hieman lisääntyä. Tämä on normaalia ensimmäisten HydraFacial hoitojen jälkeen, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeen. Hapon käyttö hoidossa saattaa väliaikaisesti aiheuttaa ihon hilseilyä tai kuivuuden tunnetta. Tällöin on hyvä lisätä iholle säännöllisesti sekä Antiox+ seerumia että Pur Moist -voidetta, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta ihoon.

HydraFacial sopii erinomaisesti heleyttämään ja raikastamaan ihoa esim. ennen juhlia, mutta koska kyseessä on tehokas hoito suosittelemme ensimmäistä hoitokertaa hyvissä ajoin ennen tärkeää päivää, jos sinulla on herkkä tai helposti reagoiva iho

Varaa aikasi hoitoon jo tänään!