Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Villi Vanilja

Villi Vaniljasta saat kaikki hiusalan palvelut, halusit sitten pidennystä, lyhennystä, rastoitusta, suoraa tukkaa tai kuinka villiä tai vaniljaa väriä ikinä keksitkään! Räjähtäneet kutrisi hoidamme kuntoon Redkenillä ja Less Is Morella. Meikkipisteessämme luomme lookin niin arkeen kuin juhlaan MAKE UP FOR EVER Professional -meikeillä. Olemme myös MAKE UP FOR EVER Professional -meikkien virallinen jälleenmyyntipiste.

VILLI VANILJA
KAISANIEMENKATU 4
00100 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA​
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.

Uutiset

 • 14.07.2017
  Karvat pois kesäksi sokeroinnilla!

  - Vartalosokeroinnilla on pitkät perinteet, ja historia alkaa muinaisesta Egyptistä. Se on pitkään ollut vahausta suositumpi karvanpoistomenetelmä Suomessa.

  - Sokeroinnissa poistetaan ihokarvoja karvatuppea myöten ja säännöllisen sokeroinnin lopputuloksena karvankasvu heikkenee karvatupen surkastuessa. Jo muutaman kerran jälkeen karva kasvaa takaisin hennompana ja vähemmän karheana.

  - Sokerointi on hellävarainen ja ihoystävällinen tapa poistaa karvaa, ja sitä voidaan tehdä kaikille vartalon ja kasvojen alueille.

  - Menetelmä on hygieeninen, sillä samaa sokeritahnaa ei koskaan käytetä uudelleen, joten sokeroidessa ei synny riskiä bakteerien leviämisestä asiakkaalta toiselle. Sokeri otetaan aina purkista hansikoidulla kädellä.

  - Sokerimassa sisältää glukoosia, vettä, arabipuun kumia ja sitruunamehua eli se on 100% luonnontuote. Se on vesiliukoista eikä tahraa. Tapauksia, jolloin sokerista olisi tullut allerginen reaktio tai ihoärsytystä on hyvin vähän.

  - Sokeroinnilla voidaan poistaa vieläkin lyhyempiä karvoja kuin vahauksella; noin pari milliä on riittävä pituus, joten kiusalliselta karvankasvatusvaiheelta säästytään.

  - Sokeroinnissa sokeritahna levitetään vastakarvaan, ja repäisysuunta on karvan kasvusuunnan mukainen. Näin sokerointi aiheuttaa vähemmän kipua ja karvan katkeilua kuin muut karvanpoistomenetelmät. Näin vältytään paremmin myös karvojen sisäänkasvamiselta ja karvatupentulehduksilta. Kotihoidon kannalta on kuitenkin tärkeää huolehtia riittävästä ihon kosteutuksesta ja viikottaisesta kuorinnasta.

  - Sokeri levitetään iholle sormilla massan ollessa ihonlämpöistä, jolloin ei ole vaaraa polttaa ihoa

  - Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko, mutta sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin eikä näin vaurioita ihoa

  - Sokeroinnin jälkeen saunaa, urheilua ja yleisesti ottaen hikoilua olisi hyvä välttää seuraavat 12 tuntia. Kainalokarvojen sokeroinnin jälkeen deodorantin käyttöä pitäisi välttää 12 tuntia, ja kasvojen karvanpoiston jälkeen on hyvä välttää ihoa tukkivia meikkejä myös 12 tuntia. Sokeroinnin jälkeen ihoa tulisi suojata auringolta ainakin vuorokauden ajan. Ihoa ei tulisi kuoria heti ennen tai jälkeen sokeroinnin.

  Lue lisää
 • 31.05.2017
  Yumi™Lashes kestotaivutus ripsille

  • haluatko korostaa silmiäsi kaarevien ripsien avulla, jotka näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta mutta et halua liimattavia irtoripsiä tai ehdi aamukiireessä käyttää ripsientaivutinta? Ratkaisu on uuden sukupolven kestotaivutus Yumi™Lashes.

  • perinteisen ripsipermanentin sijaan Yumi -käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin aina tyvestä lähtien, jolloin lyhyistäkin ripsistä tulee näyttävät

  • turvallisempi ja luonnollisempi vaihtoehto ripsipidennyksille – ei voimakkaiden ripsiliimojen tuomia haittoja

  • hoidon yhteydessä tehtävän kestovärjäyksen ansiosta lopputulos on huolitellun näköinen ilman meikkiäkin

  • lopputulos kestää noin 8-12 viikkoa, omien ripsien uusiutumissyklin mukaisesti

  • hoito voidaan turvallisesti uusia aina 8 viikoin välein. Kestovärjäyksen voi tietenkin tehdä aina tarvittaessa ennen uutta taivutusta.

  • hoidon aluksi ripset puhdistetaan ja alaluomet suojataan geelilapuilla. Jos sinulle on joskus tullut allergisia oireita vastaavanlaisista lapuista voidaan käyttää ihoteippiä. Yläluomelle laitetaan paikoilleen silikoninen muotti, jonka malli valitaan sen mukaan, kuinka voimakkaan taivutuksen haluat ja kuinka pitkät ripsesi ovat. Ripset käännetään huolellisesti kiinni silikonimuottiin, kiinnitetään vesiliukoisella liimalla (ei sisällä akrylaatteja, jota ripsipidennysliimat sisältävät) ja kihartavat aineet levitetään. Lopuksi ripset kestovärjätään, puhdistetaan ja ripsienhoitoaine viimeistelee lopputuloksen.

  • hoito kestää noin 1h 30min ja maksaa 90 €. Palveluun on helppo yhdistää kulmien värjäyksen ja muotoilun.

  • kotihoitotuotteeksi suositellaan päivittäiseen käyttöön ripsiä kosteuttavaa ja ravitsevaa Yumi™Lashes väritöntä hoitomaskaraa. Ripsiä on myös hyvä harjata aamuin illoin ojennukseen.

  • kestotaivutusta ei suositella tehtäväksi mikäli olet raskaana tai imetät, sinulla on silmätulehdus tai sairastat alopeciaa tai trichotillomaniaa tai olet joskus saanut allergisen reaktion ripsipermanenttiaineista

  • jos käytät piilolinssejä, suosittelemme poistamaan linssit ennen hoitoa ja välttämään niiden käyttöä seuraavat 24 tuntia

  • hoidon jälkeen ripsiä ei saa kastella vuorokauteen tai hangata, sillä lopullinen muotoon asettuminen tapahtuu vuorokauden aikana. Myös kyljellä nukkumista olisi suotavaa välttää vuorokauteen. Ripsientaivuttimien käyttöä pitäisi välttää kokonaan.

  • Villi Vaniljan Yumi™Lashes -sertifioidut tekijät alkavat tekemään kestotaivutuksia 18. toukokuuta lähtien, varaa aikasi ja hämmästy uudesta ilmeestäsi! Tämä on oiva ratkaisu etenkin kesää ajatellen, jos haluat esimerkiksi vähentää meikin käyttöä.

  Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Vanilja Tuotannot Oy LTD
Kaisaniemenkatu 4
00100 HELSINKI

Y-tunnus: 2312858-4
Puh: 09-31587250

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Vanilja Tuotannot Oy LTD:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.