Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Hydrafacial -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistanut, yksi markkinoiden edistyneimpiä ihonhoitoteknologioita, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Palkittu HydraFacial-laite on kotoisin USA:sta, jossa monet julkisuuden henkilöt vannovat tämän tehokkaan hoitomuodon nimiin. Kauneushoitolassamme Helsingissä tämä tehokas, laitteella tehtävä hoito kestää n. 30 minuuttia, toki aikaa varataan piirun verran enemmän alkukonsultaatiota ja jälkihoito-ohjeita varten. Jatkohoitoon tullessa, hoidon ja ihosi ollessa jo kosmetologillemme tuttu, hoitoon voi tulla vaikka lounastunnilla :)

HydraFacial-hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hetken aikaa, mutta yleensä punoitus laskee nopeasti paljastaen altaan puhtaana ja kosteutettuna hehkuvan, kauniin ihon. Parhaat tulokset kasvohoidoissa saa aina sarjahoidoilla, mutta yksittäinenkin hoito voi toimia vallan mainiosti esim. muutama päivä ennen tärkeitä juhlia tehtynä, kun haluat ihosi olevan maksimaalisen raikas ja hyvännäköinen.

HydraFacial-hoitoja voi tehdä myös vartalolle, se on mitä miellyttävin ja tehokkain tapa tehdä esimerkiksi selän ihonpuhdistus!Hydrafacial

HydraFacial-ihonhoitolaitteella tehtävät hoidot

HydraFacial Signature

Tämä kasvohoito syväpuhdistaa, tyhjentää ihohuokoset ja kosteuttaa ihon hyödyntäen huippuseerumeita, jotka sisältävät antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa. Hoidon aikana tehdään happokuorinta.

HydraFacial Clarifying

Tämä kasvohoito on ihoa kirkastava, epäpuhtauksia vastaan taisteleva ja sopii rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää voimakkaan ihohuokosten tyhjennyksen ja ihoa uudistavan happokuorinnan. Hoito viimeistellään LED -valoterapialla.

HydraFacial Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen tehoampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään happokuorinta. Hoito viimeistellään LED -valoterapialla.

HydraFacial Radiance

Ihoa kirkastava ja hyperpigmentaatiota korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoito viimeistellään LED -valoterapialla.

HydraFacial Platinum

Koe kaikkein täydellisin HydraFacial -kasvohoito! Hoito aloitetaan kuona-aineiden poistolla lymfaterapian avulla. Iho syväkuoritaan happokuorinnan avulla, ihohuokoset tyhjennetään ja iho kosteutetaan. Iholle käytetään hoidon aikana sille sopiva tehoampulli. Hoito viimeistellään LED-valoterapialla.

HydraFacial Perk

HydraFacial Perk täydentää HydraFacial-hoitoa hoitamalla huulten tai silmänympärysten ihoa.

HydraFacial Perk Lip: Hoitaa huulten erityisen ohutta ihoa joka vahingoittuu ja kuivuu helposti. Hoidossa käytetään tehoseerumia, joka sisältää ainesosia kuten piparminttuöljyä ja pioniuutetta, jotka ravitsevat huulia saaden ne tuntumaan raikkailta, kosteutetuilta ja täyteläisiltä.

HydraFacial Eye: Ikääntymisen ensimmäiset merkit näkyvät herkällä silmänympärysiholla. Silmänympärysiho on ohutta ja siihen tulee helposti juonteita ja ryppyjä. Myös stressi, unenpuute ja huono ruokavalio voivat näkyä silmänympärysiholla. HydraFacial Perk Eye -hoidon ainesosat, kuten hevoskastanjansiemenuute ja arnikkiuute kirkastavat ja virkistävät silmänympärysihoa saaden herkän ihon tuntumaan sileältä, kiinteältä ja kosteutetulta.

HydraFacial Helsinki

Varaa aikasi kasvohoitoon tästä

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.