Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Kasvohoito HelsiNgin hoitolassamme

(hinnasto)

Säännöllinen kasvohoito on hyvä investointi tulevaisuuteen, sillä hyvinhoidetulla iholla esim. iän, vuodenaikojen vaihtelun ja stressin vaikutukset näkyvät huonommin. Valikoimastamme löytyy hoidot ja kotihoitotuotteet kaikentyyppisille iho-ongelmille. Muista että myös virheetön iho tarvitsee huolenpitoa pysyäkseen kauniina. Säännöllinen kasvohoito edesauttaa ihon hyvinvointia!

Kauneushoitolassamme Helsingin Kasarmitorin kupeessa teemme kasvohoitoja manuaalisesti Exuviancen patentoiduilla happokuorintahoidoilla, medikaalisella HydraFacial -laitteella, sekä Dermapen-mikroneulauslaitteella. Meiltä löydät myös laajan valikoiman kotihoitotuotteita hoitotulosten ylläpitämiseksi. Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää huolen, että ihosi on parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Varaa aika

ENSILUOKKAISET KASVOHOIDOT

Exuviancen kasvohoidot tehdään käsin ja ne  perustuvat patentoituihin hedelmähappoihin.  Nämä ihoa tehokkaasti uudistavat hoidot soveltuvat herkimmistä, atooppisistakin  ihotyypeista vastustuskykyisimmillekin ihoille uudistaen, kosteuttaen ja kiinteyttäen. Hoidoista on paljon hyötyä myös aknesta ja ruusufinnistä kärsiville, sillä ne rauhoittavat tulehduksia ja poistavat ihosta tukkoisuutta tehokkaasti.

HydraFacial -laitteella tehtävä, nopea kasvohoito on tehokas kuorinta, kivuton ihonpuhdistus, tarvittaessa hapotus ja lopuksi kosteutus ja tehoaineiden syöttö. Tämä medikaalisen tason  hoito voidaan tehdä vaikka lounastunnilla, sillä itse hoitotapahtuma kestää n. 30min, vaikka konsultaatioineen aikaa varaammekin n. 45-60min. Lue lisää HydraFacial -hoidoista täältä

Etsitkö ammattitaitoista kauneushoitolaa alueelta Helsinki? Varaa kasvohoito meiltä! Siirry Ajanvaraukseen

DERMAPEN 4 -MIKRONEULAUS 

Dermapen-mikroneulaus kasvohoito

Dermapen4-mikroneulauksella voidaan mm. elvyttää ja kiinteyttää ihoa ja hoitaa useita kohteita:

 • Ikääntyvää, veltostunutta ihoa
 • Ryppyjä ja juonteita
 • Pystyryppyjä huulenympärysiholla
 • Laajentuneita ihohuokosia
 • Raskausarpia
 • Arpia (akne, kirurgiset tai paloarvet)
 • Ennenaikaista hiustenlähtöä

Dermapen4-laite käyttää 16-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite rei'ittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot, kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä
neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa
sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja
nenää.

Dermapen kasvohoidon edut

Dermapen mikroneulauksen edut:

 • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
 • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho ja huulten ympärysiho.
 • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
 • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Lue lisää Dermapen-mikroneulauksesta, mm. miten voit valmistautua hoitoon, täältä. Hiuspohjan hoitoa varten pyydämme saapumaan hoitolaan puhtaalla ja kuivalla tukalla, jossa ei ole käsittelyaineita. Käsittelyn jälkeen ei suositella pesua, hikoilua, saunaa yms. 

Meiltä saat kotiin myös DP Dermaceuticalsin erityisesti mikroneulauksen kotihoitoon tarkoitetut tuotteet, joilla voit optimoida hoidon lopputulosta ravitsemalla ihoasi juuri oikeilla ainesosilla turvallisesti ja hygieenisesti.

Varaa kasvohoito meiltä! Siirry Ajanvaraukseen

EXUVIANCE -KASVOHOITO HAPPOKUORINNALLA 

Exuviance kasvohoidon tulokset ennen ja jälkeen

Tehokkaat mutta hellävaraiset AHA-kuorinnan sisältävät hoidot sopivat herkimmillekin ihoille, mukaanlukien couperosa ja acne rosacea. Kuorinta on yksi Exuviance -hoitojen kulmakivistä. Se poistaa kuolleet ihosolut ja ihohuokosten tukokset. Ihon pinnasta tulee tasaisempi ja ihon väri kirkastuu. Samalla kuorinta myös edistää ihosolujen uusiutumista ja parantaa niiden kosteudensitomiskykyä. Ihon kimmoisuuteen vaikuttavat elastaani- ja kollageenipitoisuudet paranevat. Säännölliset hoitolahoidot ja sarjan kotihoitotuotteiden käyttö tekee ihosta raikkaamman, vahvistetun ja hidastavat ikääntymisprosessia.

Exuviance Express
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 30 min.

Exuviance Targeted

Kuten Express, mutta lisänä täsmähoitona boosteri (Antioxidant tai Clarifying). Suosittelemme jos ongelmana ovat juonteet, pigmenttimuutokset, akne, laajentuneet ihohuokoset tai rasvoittuva iho. Hoidon kesto 30 min.

Exuviance Classic
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, lyhyen hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 60 min.

Exuviance Deluxe
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, naamion, silmänympärysnaamion, hieronnan, erikoisnaamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 90 min.

Exuviance Eye
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kemiallisen kuorinnan, hieronnan, silmänympärysnaamion ja -voiteen. Hoidon kesto 20 min.
 

IHONPUHDISTUS KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ

Mekaaninen mustapäiden ja miliumien poisto.

IHONPUHDISTUS SELÄLLE

Kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoide

iS Clinical Fire & Ice -kasvohoito

30min 85€

Maailmankuuluisa Fire & Ice on huippusuosittu kasvohoito ja sitä kutsutaankin Red Carpet Facialiksi, koska se on julkkisten suosima hoito ennen erilaisia tilaisuuksia ja esiintymisiä. Tämä kasvohoito on nopea 30 minuutin kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Kyseessä on tehokas kasvohoito, joka nopeasti ja turvallisesti hoitaa ja uudistaa ihoa samalla häivyttäen juonteita jättäen ihon kuulaaksi ja kosteutetuksi. 

Tämän hoidon perustana on kahden terapeuttisen ammattilaisnaamion yhdistelmä. Ensimmäinen naamio tuo iholle kuumottavan tunteen ja kanelin tuoksun samalla kun iho saa kevyen kasvipohjaisen glykolihappokuorinnan. Toinen piparminttupohjainen naamio viilentää ja raikastaa ihoa. 

 • tehokas ikääntymisen merkkeihin
 • tasoittaa ihoa
 • pehmentää ihoa
 • kosteuttaa ihoa
iS Clinical Fire & Ice -kasvohoito

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.