Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Kynsipalvelut ja käsihoidot

(hinnasto)

Koulutetut kosmetologimme hierovat sinut lempeästi ja tehokkaasti. Käytämme hieronnassa ainoastaan luomulaatuisia, kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Halutessasi lisäämme hierontaöljyyn tuoksun eteerisillä öljyillä. Hierontojen valikoimaan kuuluvat klassinen hieronta, intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta.

Klassinen hieronta

Kosmetologin tekemä klassinen hieronta rentouttaa, parantaa nestekiertoa ja auttaa kipeytyneitä lihaksia.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa keskitytään pään ja hartiaseudun rentouttamiseen. Usein stressi jättää jälkensä pieniin ilmelihaksiin ja pään kalvorakenteeseen, jotka tämä hieronta rentouttaa ja virvoittaa takaisin onnellisuuteen. Muistathan, että tämän hieronnan jälkeen tukka on perusteellisesti pöllytetty - älä siis varaa intialaista päähierontaa juuri ennen juhlia tai tärkeää tapaamista, ellet sitten ota saman tien hiustenpesua ja kampausta hieronnan päälle!

Kuumat kivet

Ihanan rentouttavassa kuumakivihieronnassa selkärangan luona lepäävät sileät, lämpimät kivet sulattavat jännityksiä samalla kun hieroja sivelee kehoa kevyesti toisilla kivillä. Tämä on hieronnoistamme rentouttavin, silkkaa luksusta, jossa kiire katoaa ja keho tuudittuu lepoon. Kuumakivihierontaa teemme 45 ja 60 minuutin mittaisena.

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.