Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Lips Lifting

Mariacos Lips Lifting studion® konsepti on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti!

Ikääntyminen poistaa elimistöstämme luonnollista HYALURON-NESTETTÄ, joka pitää elimistössämme nivelemme notkeina ja ihomme kimmoisana.

UUDELLEEN MUOTOILEVA JA HUULIALUETTA TÄYTELÖITTÄVÄ HOITOMENETELMÄ

Mariacos Lips Lifting studioissa® kauneusalan ammattilainen puhdistaa huulesi ja sivelee huulillesi hyaluron-nestettä, joka imeytetään Blue light-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Hoito kestää kerrallaan ainoastaan 5-7 minuuttia.

Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluron-neste ja kollageenit ovat ihon avainkomponentteja. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluron-neste hoitaa samalla huultesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. Välittömät tulokset.

Kun haluat myös lisää turvotusta huuliisi, voit käyttää päivittäin jopa 3-6 kertaa huulia hoitavaa ja verenkiertoa vilkastuttavaa kotihoitotuottetta. Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan sarjahoitona laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä. Hoito voidaan tehdä 2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan.

Huomioitavaa

Hyaluron-nesteen käytöstä ei ole tiedossa mitään haitta- tai sivuvaikutuksia. Hoidon vaikutuksen ylläpitämiseksi kannattaa käyttää kotihoitotuotetta. Ei suositella valoallergiasta kärsiville asiakkaille.

Tutustu hinnastoon »

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.