Haluatko kynnet kuntoon vai piristäisikö käynti kampaajalla?

Selaa palvelujamme ja löydä omasi! Hääasioissa sekä meikki+kampauspakettien suhteen soita ja kysy lisää.

Hiustenpidennykset

(hinnasto)

Lue lisää hiustenpidennyksistä

Kynsipalvelut ja käsihoidot

(hinnasto)

Meikkipalvelut

(hinnasto)

Käytössämme on MAKE UP FOR EVER Professional -sarjan ammattilaismeikit, joita myös myymme. Nämä korkealaatuiset tuotteet on suunniteltu palvelemaan mitä vaativimmissakin olosuhteissa, ollen samalla helppoja ja nopeita käyttää. Tuotteet on kehitetty ammattilaisille, mutta siten, että kuluttajien on helppo saada niistä samat edut. 

Meikkiopastus

Meikkiopastuksessa käydään 2 tuntia läpi niitä asioita, joita asiakas haluaa oppia tai parantaa omassa meikkaamisessaan. Jos olet turhautunut meikkaamaan aina samalla tavalla tai haluat kokeilla jotain uutta tuotetta, niin tämä on hyvä tapa muuttaa asioita. Riippumatta siitä, kiinnostaako sinua uudenlainen juhlameikki, vai laadukkailla tuotteilla tehtävä arki-/business-look, niin annettavaa löytyy varmasti.

Opastuksessa asiakas pääsee itse tekemään meikin ammattilaisen valvonnassa, jolloin oppiminen on merkittävästi tehokkaampaa kuin pelkässä demonstraatiossa. Ammattilainen myös korjaa tekniikkavirheitä tai väärinkäsityksiä mikäli niitä on päässyt syntymään. Mitään pohjatietoja ei tarvita, vaan opetamme mielellämme myös täysin ummikkoja meikin saloihin.

Villi Vaniljan taitavat ja hienotunteiset ammattilaiset opastavat mielellään myös naisenmielisiä miehiä kaunistautumisessa. Kysy rohkeasti lisää, ei me purra! :)

Meikkaus

Meikkauksessa ammattilaisemme tekee sinulle kauniin ja juuri haluamasi meikin. Teemme korkealla ammattitaidolla meikit yhtä hyvin häihin kuin pikkujouluihinkin. Myös erikoisemmat aiheet, kuten look-alike- / karakteeri- / efektimeikit esimerkiksi naamiaisia tai teemajuhlia varten onnistuvat.

Hierontapalvelut

(hinnasto)

Koulutetut kosmetologimme hierovat sinut lempeästi ja tehokkaasti. Käytämme hieronnassa ainoastaan luomulaatuisia, kylmäpuristettuja kasviöljyjä. Halutessasi lisäämme hierontaöljyyn tuoksun eteerisillä öljyillä. Hierontojen valikoimaan kuuluvat klassinen hieronta, intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta.

Klassinen hieronta

Kosmetologin tekemä klassinen hieronta rentouttaa, parantaa nestekiertoa ja auttaa kipeytyneitä lihaksia.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa keskitytään pään ja hartiaseudun rentouttamiseen. Usein stressi jättää jälkensä pieniin ilmelihaksiin ja pään kalvorakenteeseen, jotka tämä hieronta rentouttaa ja virvoittaa takaisin onnellisuuteen. Muistathan, että tämän hieronnan jälkeen tukka on perusteellisesti pöllytetty - älä siis varaa intialaista päähierontaa juuri ennen juhlia tai tärkeää tapaamista, ellet sitten ota saman tien hiustenpesua ja kampausta hieronnan päälle!

Kuumat kivet

Ihanan rentouttavassa kuumakivihieronnassa selkärangan luona lepäävät sileät, lämpimät kivet sulattavat jännityksiä samalla kun hieroja sivelee kehoa kevyesti toisilla kivillä. Tämä on hieronnoistamme rentouttavin, silkkaa luksusta, jossa kiire katoaa ja keho tuudittuu lepoon. Kuumakivihierontaa teemme 45 ja 60 minuutin mittaisena.

Sokerointi

(hinnasto)

Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Sokeroinnissa tapahtuu samalla kuollutta ihosolukkoa poistava kuorinta, jolloin ihon väri paranee ja siitä tulee ihanan pehmeä. Myös vanhat tatuoinnit saattavat näyttää kirkkaammilta sokerointikäsittelyn jälkeen.

Karvanpoisto sokerilla sopii herkimmillekin ihoille, eikä iho punoita juurikaan sokeroinnin jälkeen. Sokeroinnilla karva poistetaan aina karvan kasvusuuntaan, jolloin ei synny katkeilevia ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Siitä syystä sokerointi sopii erittäin hyvin myös intiimialueen karvanpoistoon. Sokeroinnilla pystyy poistamaan alle 2- millistä karvaa, johon esimerkiksi vaha ei pysty.  Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan pysyvästi heikennettyä karvoitusta. Jos haluat tietää lisää sokeroinnista, niin kosmetologimme vastaa mielellään kysymyksiin.

Huomioitavaa ennen sokerointia:

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä, eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Huomioitavaa sokeroinnin jälkeen:

Vältä saunomista ja hikoilua 12 tuntia. Kainalokarvojen poiston jälkeen myös deodoranttia olisi hyvä välttää 12 tuntia. Kasvokarvojen poiston jälkeen tukkivia meikkejä on vältettävä sama aika. Muista myös suojautua auringolta seuraavana päivänä. Ihon hoitaminen on erityisen tärkeää kotona, joten muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti.

Ripset ja kulmat

(hinnasto)

Yumi™Lashes kestotaivutus ripsille

 • haluatko korostaa silmiäsi kaarevien ripsien avulla, jotka näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta mutta et halua liimattavia irtoripsiä tai ehdi aamukiireessä käyttää ripsientaivutinta? Ratkaisu on uuden sukupolven kestotaivutus Yumi™Lashes.

 • perinteisen ripsipermanentin sijaan Yumi -käsittely taivuttaa ripset suoraan ylöspäin aina tyvestä lähtien, jolloin lyhyistäkin ripsistä tulee näyttävät

 • turvallisempi ja luonnollisempi vaihtoehto ripsipidennyksille – ei voimakkaiden ripsiliimojen tuomia haittoja

 • hoidon yhteydessä tehtävän kestovärjäyksen ansiosta lopputulos on huolitellun näköinen ilman meikkiäkin

 • lopputulos kestää noin 8-12 viikkoa, omien ripsien uusiutumissyklin mukaisesti

 • hoito voidaan turvallisesti uusia aina 8 viikoin välein. Kestovärjäyksen voi tietenkin tehdä aina tarvittaessa ennen uutta taivutusta.

 • hoidon aluksi ripset puhdistetaan ja alaluomet suojataan geelilapuilla. Jos sinulle on joskus tullut allergisia oireita vastaavanlaisista lapuista voidaan käyttää ihoteippiä. Yläluomelle laitetaan paikoilleen silikoninen muotti, jonka malli valitaan sen mukaan, kuinka voimakkaan taivutuksen haluat ja kuinka pitkät ripsesi ovat. Ripset käännetään huolellisesti kiinni silikonimuottiin, kiinnitetään vesiliukoisella liimalla (ei sisällä akrylaatteja, jota ripsipidennysliimat sisältävät) ja kihartavat aineet levitetään. Lopuksi ripset kestovärjätään, puhdistetaan ja ripsienhoitoaine viimeistelee lopputuloksen.

 • hoito kestää noin 1h 30min ja maksaa 90 €. Palveluun on helppo yhdistää kulmien värjäyksen ja muotoilun.

 • kotihoitotuotteeksi suositellaan päivittäiseen käyttöön ripsiä kosteuttavaa ja ravitsevaa Yumi™Lashes väritöntä hoitomaskaraa. Ripsiä on myös hyvä harjata aamuin illoin ojennukseen.

 • kestotaivutusta ei suositella tehtäväksi mikäli olet raskaana tai imetät, sinulla on silmätulehdus tai sairastat alopeciaa tai trichotillomaniaa tai olet joskus saanut allergisen reaktion ripsipermanenttiaineista

 • jos käytät piilolinssejä, suosittelemme poistamaan linssit ennen hoitoa ja välttämään niiden käyttöä seuraavat 24 tuntia

 • hoidon jälkeen ripsiä ei saa kastella vuorokauteen tai hangata, sillä lopullinen muotoon asettuminen tapahtuu vuorokauden aikana. Myös kyljellä nukkumista olisi suotavaa välttää vuorokauteen. Ripsientaivuttimien käyttöä pitäisi välttää kokonaan.

Mariacos Lips Lifting

(hinnasto)

Uudelleen muotoileva ja huulialuetta täytelöittävä hoitomenetelmä

Mariacos Lips Lifting studion® konsepti on erikoismenetelmä, joka antaa mahdollisuuden saavuttaa ennennäkemättömiä tuloksia huultesi hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti!

Ikääntyminen poistaa elimistöstämme luonnollista HYALURON-NESTETTÄ, joka pitää elimistössämme nivelemme notkeina ja ihomme kimmoisana.

Mariacos Lips Lifting studioissa® kauneusalan ammattilainen puhdistaa huulesi ja sivelee huulillesi hyaluron-nestettä, joka imeytetään Blue light-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Hoito kestää kerrallaan ainoastaan 5-7 minuuttia.

Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hoidetut. Hyaluron-neste ja kollageenit ovat ihon avainkomponentteja. Hyaluron-neste voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluron-neste hoitaa samalla huultesi ulkoisia vaurioita ja estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. Välittömät tulokset.

Kun haluat myös lisää turvotusta huuliisi, voit käyttää päivittäin jopa 3-6 kertaa huulia hoitavaa ja verenkiertoa vilkastuttavaa kotihoitotuottetta. Paras ja kestävin lopputulos saavutetaan sarjahoitona laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä. Hoito voidaan tehdä 2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan.

Huomioitavaa

Hyaluron-nesteen käytöstä ei ole tiedossa mitään haitta- tai sivuvaikutuksia. Hoidon vaikutuksen ylläpitämiseksi kannattaa käyttää kotihoitotuotetta. Ei suositella valoallergiasta kärsiville asiakkaille.

Jalkahoidot

(hinnasto)

Jalkahoidossa kylvetetään jalat, raspataan ja poistetaan mahdolliset kovettumat, käsitellään kynsinauhat ja leikataan/viilataan kynnet, ja tehdään ihana hieronta. Lakkauksesta tulee hieman lisähintaa, mutta lakkapullon asiakas saa kotiin mukaan.

Kasvohoidot

(hinnasto)

Säännöllinen kasvohoidossa käyminen on hyvä investointi tulevaisuuteen, sillä hyvinhoidetulla iholla esim. iän, vuodenaikojen vaihtelun ja stressin vaikutukset näkyvät huonommin. Valikoimastamme löytyy tuotteet ja hoidot kaikentyyppisille iho-ongelmille. Muista että myös virheetön iho tarvitsee huolenpitoa pysyäkseen kauniina.

Dermapen-mikroneulaus

Dermapen-mikroneulausDermapen-mikroneulauksella voidaan mm. elvyttää ja kiinteyttää ihoa ja hoitaa useita kohteita:

 • Ikääntyvää, veltostunutta ihoa
 • Ryppyjä ja juonteita
 • Pystyryppyjä huulenympärysiholla
 • Laajentuneita ihohuokosia
 • Raskausarpia
 • Arpia (akne, kirurgiset tai paloarvet)
 • Ennenaikaista hiustenlähtöä

Dermapen-laite käyttää 12-neulaista neulapäätä ihon mikroneulaukseen ja laite reijittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot, kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Dermapen Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Dermapen mikroneulauksen edut:

 • Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulaus rolleri.
 • Voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho ja huulten ympärysiho.
 • Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.
 • Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Lue lisää Dermapen-mikroneulauksesta, mm. miten voit valmistautua hoitoon, täältä. Hiuspohjan hoitoa varten pyydämme saapumaan hoitolaan puhtaalla ja kuivalla tukalla, jossa ei ole käsittelyaineita. Käsittelyn jälkeen ei suositella pesua, hikoilua, saunaa yms. 

Exuviance -kasvohoidot happokuorinnalla

Tehokkaat mutta hellävaraiset AHA-kuorinnan sisältävät hoidot sopivat herkimmillekin ihoille, mukaanlukien couperosa ja acne rosacea. Kuorinta on yksi Exuviance -hoitojen kulmakivistä. Se poistaa kuolleet ihosolut ja ihohuokosten tukokset. Ihon pinnasta tulee tasaisempi ja ihon väri kirkastuu. Samalla kuorinta myös edistää ihosolujen uusiutumista ja parantaa niiden kosteudensitomiskykyä. Ihon kimmoisuuteen vaikuttavat elastaani- ja kollageenipitoisuudet paranevat. Säännölliset hoitolahoidot ja sarjan kotihoitotuotteiden käyttö tekee ihosta raikkaamman, vahvistetun ja hidastavat ikääntymisprosessia. 

Exuviance Express
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 30 min.

Exuviance Targeted

Kuten Express, mutta lisänä täsmähoitona boosteri (Antioxidant tai Clarifying). Suosittelemme jos ongelmana ovat juonteet, pigmenttimuutokset, akne, laajentuneet ihohuokoset tai rasvoittuva iho. Hoidon kesto 30 min.

Exuviance Classic
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, lyhyen hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 60 min.

Exuviance Deluxe
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, naamion, silmänympärysnaamion, hieronnan, erikoisnaamion sekä hoitovoiteen. Hoidon kesto 90 min.

Exuviance Eye
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kemiallisen kuorinnan, hieronnan, silmänympärysnaamion ja -voiteen. Hoidon kesto 20 min.

HydraFacial -kasvohoidot

Lue lisää HydraFacial hoidoista

Ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä

Mekaaninen mustapäiden ja miliumien poisto.

Ihonpuhdistus selälle

Kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoide

VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.