Sokerointi

Kauneushoitolassamme Helsingin Kasarmitorin läheisyydessä teemme hellävaraiset sokeroinnit alkuperäisellä Alexandria-sokerilla.

Sokerointi Helsinki

Sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Sokeroinnissa tapahtuu samalla kuollutta ihosolukkoa poistava kuorinta, jolloin ihon väri paranee ja siitä tulee ihanan pehmeä. Myös vanhat tatuoinnit saattavat näyttää kirkkaammilta sokerointikäsittelyn jälkeen.

Karvanpoisto sokerilla sopii herkimmillekin ihoille, eikä iho punoita juurikaan sokeroinnin jälkeen. Sokeroinnilla karva poistetaan aina karvan kasvusuuntaan, jolloin ei synny katkeilevia ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Siitä syystä sokerointi sopii erittäin hyvin myös intiimialueen karvanpoistoon. Sokeroinnilla pystyy poistamaan alle 2- millistä karvaa, johon esimerkiksi vaha ei pysty. Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan pysyvästi heikennettyä karvoitusta. Jos haluat tietää lisää sokeroinnista, niin kosmetologimme vastaa mielellään kysymyksiin.

Huomioitavaa ennen sokerointia

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä, eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Huomioitavaa sokeroinnin jälkeen

Vältä saunomista ja hikoilua 12 tuntia. Kainalokarvojen poiston jälkeen myös deodoranttia olisi hyvä välttää 12 tuntia. Kasvokarvojen poiston jälkeen tukkivia meikkejä on vältettävä sama aika. Muista myös suojautua auringolta seuraavana päivänä. Ihon hoitaminen on erityisen tärkeää myös kotona, joten muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti.

Sokerointi Helsinki - Tutustu hinnastoon »

Sokeroinnin lopputulos - Sokerointi Helsinki

VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.