Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Sokerointi Helsinki

Varaa ammattitaitoinen sokerointi Helsingissä. Sokeri on 100% luonnontuote eikä sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Menetelmä poistaa samalla kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihon väri paranee ja ihosta tulee ihanan pehmeä. Myös vanhat tatuoinnit saattavat näyttää kirkkaammilta sokerointikäsittelyn jälkeen. 

Sokerointi Helsingissä Aleksandria sokerilla

Sokerointi sopii myös herkälle iholle

Sokerointi eli karvanpoisto sokerilla sopii herkimmillekin ihoille, eikä iho punoita juurikaan hoidon jälkeen. Karva poistetaan aina kasvusuuntaan, jolloin ei synny katkeilevia ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Siitä syystä sokerointi sopii erittäin hyvin myös intiimialueen karvanpoistoon. 

Menetelmällä pystyy poistamaan alle 2 mm karvaa, johon esimerkiksi vaha ei pysty. Säännöllisen sokeroinnin avulla saadaan pysyvästi heikennettyä karvoitusta. Jos haluat tietää lisää, kosmetologimme vastaa mielellään kysymyksiin.

OTA HUOMIOON NÄMÄ ASIAT

Ennen sokerointia: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen karvanpoistoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Sokeroinnin jälkeen: Vältä saunomista ja hikoilua 12 tuntia. Kainalokarvojen poiston jälkeen myös deodoranttia olisi hyvä välttää 12 tuntia. Kasvokarvojen poiston jälkeen tukkivia meikkejä on vältettävä sama aika. Muista myös suojautua auringolta seuraavana päivänä. Ihon hoitaminen on erityisen tärkeää myös kotona, joten muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti.

Sokerointi Alexandria-sokeroinnilla on hellävarainen


Ota yhteyttä HELSIngissä toimivaan kauneushoitolaan

Etsitkö ammattaitoista tekijää, jolta sokerointi onnistuu luotettavasti Helsingin seudulla? Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä tai tee ajanvaraus alta.

Siirry ajanvaraukseen

tai

ota yhteyttä puh. 040 486 5136 tai laita sähköpostia vanilja@villivanilja.fi

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.