Kampaamoalan, meikkauksen ja kauneudenhoidon ammattilaiset esittäytyvät 

Julius

Julius

Meikkauksen ja maskeerauksen ammattilainen Julius Sepponen on freelance-töidensä ohella yksi MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki -maskeerauskoulun opettajista. Hän on ehtinyt uransa aikana tehdä monipuolisia töitä hius- ja muotinäytöksistä ja -kuvauksista aina HDTV-tuotantoihin asti ja loihtii varmalla otteella upeat meikit häihin ja muihin juhliin. 

Mareena

Mareena

Mareena Vainio on alan rautainen ammattilainen. Kokemusta on kertynyt huimasti näytöksistä, lehtikuvista ja musiikkivideoista kaikkein tärkeintä eli asiakaslähtöistä liiketyöskentelyä väheksymättä. Hänen erikoisuutenaan on valtava tietotaito värjäyksistä sekä hiustenpidennyksistä. Asiakaspalvelu sujuu myös englanniksi.

Jukka

Jukka

Jukka Kohonen on kartuttanut kokemustaan lukuisissa hiusalan kilpailuissa sekä tiiviissä yhteistyössä Goldwell Academyn kouluttajien kanssa. Hänellä onkin hyvä tuntemus väreistä ja niiden toiminnasta. Jukka tykkää tehdä myös kampauksia. Asiakaspalvelu sujuu englanniksikin. 

Villi Vanilja Hanne

Hanne

Tämän lahjakkaan parturi-kampaajan käsissä hiuksiin saa lisää pituutta ja tuuheutta millä pidennystekniikalla vain, suosikkeina kuitenkin ompelutekniikka ja mago. Hän rakastaa kampauksia ja letityksiä, erityisesti juhlakampaukset ja -meikit ovat Hannen heiniä. Taitava ja huolellinen Hanne palvelee asiakkaitaan niin sujuvalla ruotsin kuin englanninkin kielellä.

Tällä hetkellä Hanne kouluttautuu kampaamotyön ohessa kosmetologiksi, jalkahoidot sujuvat jo vallan mainiosti. Kasvohoitoja Hanne tekee nyt alkuvuonna vielä hieman normaalia edullisemmin, varaahan aika esim. Exuviance Classic -hoitoon tästä http://phore.st/6Noq4X

Villi Vanilja Melina

Melina

Melina on innostunut parturi-kampaaja, jolta löytyy taskusta myös kosmetologin paperit. Palveluvalikoimasta löytyvät parturi-kampaajan töiden lisäksi myös sokeroinnit, tehokkaat Exuviance- HydraFacial- ja Dermapen -kasvohoidot sekä meikkaukset ja jalkahoidot.

Iloisella asenteella varustettu palvelu sujuu myös englannin kielellä.

Villi Vanilja Oili

Oili

Alaansa rakastava parturi-kampaaja, jolta sujuvat alan työt laidasta laitaan; myös rastojen teko. Oililla on hallussa uusimmat väritekniikat sekä laaja kokemus haastavistakin värjäyksistä. Asiakaspalvelu onnistuu sujuvasti englanniksikin.

VILLI VANILJA KAUNEUSHOITOLA HELSINKI
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.