Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Vartalohoidot

Lapin taikaa -hunajavartalohoito

Lapin taikaa - hunajavartalohoito on saanut inspiraationsa Suomen Lapista ja se hellii kuivaa vartalon ihoa! Hoito sisältää pehmentävän kokovartalokuorinnan, ravitsevan hunajavahakääreen sekä vartalohieronnan herkullisilla hunajaisilla tuotteilla.

Klassinen hieronta

Kosmetologin tekemä klassinen hieronta rentouttaa, parantaa nestekiertoa ja auttaa kipeytyneitä lihaksia.

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa keskitytään pään ja hartiaseudun rentouttamiseen. Usein stressi jättää jälkensä pieniin ilmelihaksiin ja pään kalvorakenteeseen, jotka tämä hieronta rentouttaa ja virvoittaa takaisin onnellisuuteen. Muistathan, että tämän hieronnan jälkeen tukka on perusteellisesti pöllytetty - älä siis varaa intialaista päähierontaa juuri ennen juhlia tai tärkeää tapaamista, ellet sitten ota saman tien hiustenpesua ja kampausta hieronnan päälle!

Kuumat kivet

Ihanan rentouttavassa kuumakivihieronnassa selkärangan luona lepäävät sileät, lämpimät kivet sulattavat jännityksiä samalla kun hieroja sivelee kehoa kevyesti toisilla kivillä. Tämä on hieronnoistamme rentouttavin, silkkaa luksusta, jossa kiire katoaa ja keho tuudittuu lepoon. Kuumakivihierontaa teemme 45 ja 60 minuutin mittaisena.

Varaa aikasi hierontaan!

Tutustu hinnastoomme ja varaa aika!

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.