Villi Vanilja

parturi      kampaamo     kauneushoitola

Kampaamoalan, meikkauksen ja kauneudenhoidon ammattilaiset esittäytyvät 

Julius Sepponen

Julius

Meikkauksen ja maskeerauksen ammattilainen Julius Sepponen oli freelance-töidensä ohella yksi MAKE UP FOR EVER Academy Helsinki -maskeerauskoulun opettajista. Hän on ehtinyt uransa aikana tehdä monipuolisia töitä hius- ja muotinäytöksistä ja -kuvauksista aina HDTV-tuotantoihin asti ja loihtii varmalla otteella upeat meikit häihin ja muihin juhliin. 

Otus-kollektiivissakin työskentelevä Julius on myös erikoisefekti-spesialisti, joten jos juhlasi kaipaa erikoisempaa maskeerausta, ota rohkeasti yhteyttä!

Mareena Vainio

Mareena

Mareena Vainio on alan rautainen ammattilainen. Kokemusta on kertynyt huimasti näytöksistä, lehtikuvista ja musiikkivideoista kaikkein tärkeintä eli asiakaslähtöistä liiketyöskentelyä väheksymättä. Hänen erikoisuutenaan on yli 25 vuoden aikana kertynyt valtava tietotaito värjäyksistä sekä hiustenpidennyksistä erityisesti ompelutekniikalla. Asiakaspalvelu sujuu myös englanniksi.

Jukka Kohonen

Jukka 

Jukka Kohonen on kartuttanut kokemustaan lukuisissa hiusalan kilpailuissa sekä tiiviissä yhteistyössä Goldwell Academyn kouluttajien kanssa. Hänellä onkin hyvä tuntemus väreistä ja niiden toiminnasta. Jukka tykkää tehdä myös kampauksia, ja pidennyksiä sinetti-, mago- ja teippitekniikoilla. Asiakaspalvelu sujuu englanniksikin.

Hanne

Hanne 

Tämän lahjakkaan parturi-kampaaja-kosmetologin käsissä hiuksiin saa lisää pituutta ja tuuheutta sekä ompelu- että magotekniikalla. Hän rakastaa kampauksia ja letityksiä, erityisesti juhlakampaukset ja -meikit ovat Hannen heiniä. Myös räiskyvät ja taidokkaaat värjäykset ovat lähellä Hannen sydäntä. Taitava ja huolellinen Hanne palvelee asiakkaitaan niin sujuvalla ruotsin kuin englanninkin kielellä. 

Hanne valmistui kosmetologiksi kesällä 2020 ja tekee aktiivisesti kaikkia hoitojamme Exuviancen happokuorinnoista ja HydraFacialista Dermapen4 -mikroneulaukseen, ja jalkahoidoista Bernard Cassieren ihaniin vartalohoitoihin! 

Också på svenska!

Melina

Melina 

Melina on innostunut parturi-kampaaja, jolta löytyy taskusta myös kosmetologin paperit. Palveluvalikoimasta löytyvät parturi-kampaajan töiden lisäksi kaikki hoitomme: sokeroinnit, tehokkaat Exuviance- HydraFacial-, IS Clinical- ja Dermapen -kasvohoidot sekä meikkaukset ja jalkahoidot. Hiustenpidennyksiä Melina tekee ompelu- ja magotekniikoilla. 

Iloisella asenteella varustettu palvelu sujuu myös englannin kielellä.

oili

Oili 

Alaansa rakastava parturi-kampaaja, jolta sujuvat alan työt laidasta laitaan; myös rastojen teko. Oililla on hallussa uusimmat väritekniikat sekä laaja kokemus haastavistakin värjäyksistä. Hiljattain Oili kouluttautui myös mago-pidennyksiä tekemään. 

Asiakaspalvelu onnistuu sujuvasti englanniksikin.

PARTURI-KAMPAAMO JA KAUNEUSHOITOLA VILLI VANILJA
POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

040 486 5136
vanilja@villivanilja.fi

Olemme auki normaalisti arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-16 sekä sopimuksen mukaan muina aikoina.